Nacionalni savet za konkurentnost dobio sajt

Bez autora
Nov 04 2010

Nacionalni savet za konkurentnost Srbije dobio je zvanični sajt www.konkurentnasrbija.gov.rs, na kome se mogu pronaći sve relevantne informacije vezane za rad Saveta i konkurentnost zemlje. Nadležnosti Saveta za konkurentnost Srbije su analiza postojećeg stanja i unapređenje konkurentnosti privrede naše zemlje.Vlada Srbije je u januaru usvojila 38 mera za razvoj konkurentnosti Srbije u 2010. godini, koje bi trebalo da unaprede poslovno okruženje, povećaju privlačnost Srbije kao odredišta za strana ulaganja i doprinesu povećanju izvoza.

Nacionalni savet za konkurentnost dobio sajtNacionalni savet za konkurentnost Srbije dobio je zvanični sajt www.konkurentnasrbija.gov.rs, na kome se mogu pronaći sve relevantne informacije vezane za rad Saveta i konkurentnost zemlje, saopšteno je danas iz kabineta potpredsednika Vlade za evropske integracije.

Nadležnosti Saveta za konkurentnost Srbije su analiza postojećeg stanja i unapređenje konkurentnosti privrede naše zemlje, podseća se u saopštenju kabineta Božidara Đelića.

Vlada Srbije je u januaru usvojila 38 mera za razvoj konkurentnosti Srbije u 2010. godini, koje bi trebalo da unaprede poslovno okruženje, povećaju privlačnost Srbije kao odredišta za strana ulaganja i doprinesu povećanju izvoza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik